YOU is looking for YOU!

We passen goed bij elkaar als jij een professionele en proactieve begeleiding op prijs stelt. We passen nog beter bij elkaar als jij het prettig vindt als er niet alleen wordt gekeken naar wat je hebt gedaan, maar ook naar je potentie en ambitie.

YOU wants YOU!

Vind jij het dan ook nog eens belangrijk dat er goed wordt gekeken of een bedrijfscultuur bij je past en wil je kunnen kiezen uit meerdere topwerkgevers, laten we dan snel een afspraak plannen om elkaar beter te leren kennen.

Let's talk about YOU!

Wij nemen contact met je op zodra we je gegevens hebben ontvangen en maken een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Wij weten dat het vinden van de ideale baan en het ideale bedrijf lastig is. We zullen dan ook tijdens dit gesprek, in een ongedwongen sfeer waarin jij centraal staat, uitgebreid bespreken hoe jouw ideale uitdaging eruitziet.

YOU choose!

Geef jij de voorkeur aan het werken in de maak- of procesindustrie? Heb jij een bepaalde voorkeur voor het werken in de food-, farmaceutische- of metaalsector? Of werk je liever in een andere sector zoals de automotive- of chemische sector?

What YOU want!

Wat is je reisbereidheid? Wat is je bereidheid tot het werken in een ploegendienst? Welk type dienstverband spreekt jou het meeste aan en welke overige arbeidsvoorwaarden vind jij belangrijk?
We bespreken alles zorgvuldig met je door en geven open en eerlijk advies over mogelijkheden die er voor jou zijn en die het beste aansluiten bij jouw wensen. 

YOU support YOU!

Zodra ook de opdrachtgever open staat voor een gesprek, zorgen wij er voor dat jij hier goed voorbereidt naartoe gaat. We geven je alle benodigde informatie m.b.t. het gesprek, de functie en het bedrijf. We voorzien je in sollicitatietips. We kunnen telefonisch je sollicitatie doorspreken, maar je bent ook van harte welkom om nog eens langs te komen, dan helpen we jou met de voorbereiding. Ben jij geholpen als YOU recruitment aansluit bij het sollicitatiegesprek, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Bereid jij je liever zelf voor op je gesprek, dan is dat uiteraard ook goed.

It is all about YOU!

Na afloop van je gesprek hebben we contact en horen we graag hoe je het hebt ervaren. Hetzelfde vernemen we van de opdrachtgever. Die terugkoppeling delen we vervolgens weer met jou. Indien jullie allebei nog enthousiast(er) zijn, dan zorgt YOU recruitment voor de opvolging van de procedure. Hierin gaan we natuurlijk uit van jouw behoefte.

See YOU!

We gaan graag met jou op zoek naar de best passende uitdaging. Laat je gegevens achter, zodat we samen kunnen kijken wat jouw mogelijkheden zijn.