Opdrachtgever


Een organisatie functioneert optimaal met bekwame en gemotiveerde medewerkers, maar zij zijn niet altijd even makkelijk te vinden. YOU recruitment fungeert als dienstverlener tussen opdrachtgever en Operator op het gebied van (flexibele) arbeidsvraagstukken. Door een strategisch sterke en intensieve zoektocht, heldere en open communicatie en korte lijnen met opdrachtgever en met Operator vindt YOU recruitment de juiste persoon voor de juiste plek. De juiste Operator aan uw machine!

Het uitgangspunt van onze dienstverlening is transparantie en gedrevenheid. Transparant in het zeggen wat we doen en doen wat we zeggen met focus op lange termijn relaties. Gedreven om opdrachtgevers en Operators bij elkaar te brengen en op die manier bij te dragen aan voortgang. Onderdeel uitmaken van de carrières van Operators, een doelgroep die steeds schaarser wordt, én ondersteuning bieden aan organisaties met betrekking tot personele vraagstukken, daar krijgen wij energie van. Onze passie is verbinden!


Wat kan YOU recruitment betekenen
voor uw organisatie?

We delen graag onze kennis en ervaringen en bekijken graag samen met u hoe we uw organisatie van dienst kunnen zijn. Neem contact met ons op:

Contact   >