Contract

YOU recruitment begeleidt en bemiddelt Operator naar opdrachtgever, hierin kennen we twee contractvormen. Een bemiddeling op basis van Werving & Selectie en een bemiddeling op basis van Detacheren.

Werving & Selectie

Wanneer het dienstverband op basis van Werving & Selectie tot stand komt, treedt de Operator rechtstreeks in dienst bij de opdrachtgever. Voorafgaande aan dit dienstverband zorgen wij voor een gedegen afstemming betreft primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. De arbeidsvoorwaarden worden gehanteerd, zoals ze gelden bij de opdrachtgever. YOU recruitment begeleidt en adviseert de Operator en de opdrachtgever gedurende het sollicitatieproces, zodat beide partijen altijd een sparringpartner hebben.

Detacheren

Wanneer het dienstverband op basis van detacheren tot stand komt, komt de Operator op contract bij YOU recruitment. We nemen alle zorg en risico’s uithanden van onze opdrachtgever en streven er naar om een goede werkgever te zijn voor de Operator. Zo bekijken we met elke Operator hoe we ze kunnen door ontwikkelen en bieden o.a. een studiekostenregeling aan. Na afloop van het detacheringscontract heeft de opdrachtgever de mogelijkheid om de Operator zelf in dienst te nemen of het contract via YOU recruitment te verlengen.