Contract / Dienstverband

YOU recruitment zorgt voor de match tussen jou en onze opdrachtgever, op basis van jouw wensen, behoefte en kwaliteiten, en andersom. Hierin kennen we een twee contractvormen. 

Werving & Selectie

Zodra de juiste match er is zorgen wij voor een gedegen afstemming tussen jou en onze opdrachtgever betreft primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Hierbij wordt gekeken naar wie jij bent als persoon, jouw kennis en kunde, jouw wensen en de werkzaamheden en cultuur binnen de organisatie. Zo weet je waar je aan toe bent en kun je een weloverwogen stap maken.
YOU recruitment begeleidt jou gedurende het sollicitatieproces zodat je altijd een sparringpartner hebt.

Detacheren

Gedetacheerd worden via YOU recruitment houdt in dat je in dienst treedt bij YOU recruitment. In dat geval zijn wij jouw werkgever en staat jouw carrière vanzelfsprekend voorop. Uiteraard zorgen wij er samen voor dat het salaris aansluit bij jouw indicatie en we zullen hier ook altijd open over zijn. De overige arbeidsvoorwaarden omvatten o.a. 26 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, reiskostenvergoeding, pensioenregeling en een studiekostenregeling wat jou de mogelijkheid geeft om jezelf te ontwikkelen middels een door jou gekozen opleiding of cursus.